Мислења тагирани "Хаос Магика"

На Magickal Над-свесноста од Nyarlathotep Diabolus Рекс

На Magickal Над-свесноста од Nyarlathotep Diabolus Рекс

По неколку години на оваа форма на работа, нешто друго започнува да се случи; уште еден елемент станува различни, активен и постојано присутна во конструкција. Отворени врати, кои никогаш повторно затворени, визионерски искуства нападне објективниот простор, како и субјективни.


FireStats икона Powered by FireStats